Кои сме ние

TENA е световна марка за продукти при слабост на пикочния мехур и за грижа за континенцията с над 50 години опит. 

TENA предоставя продукти и решения за физически лица и здравни услуги в над 90 държави и е водеща в разработването на предложения, отговарящи на нуждите на милиони хора по целия свят.
 
Всичко е заради хората
Освен че е изненадващо често срещана, инконтиненцията може да се появи в разцвета на живота, независимо от възрастта или цялостното здравословно състояние. Инконтиненцията засяга различни хора по различни начини. Това само по себе си може да не е особено тежко състояние, но възприетото социално табу около инконтиненцията може да наруши социалната увереност на хората. Знаем също, че инконтиненцията може да накара страдащите да се чувстват тревожни и изолирани, и че хората, които се грижат за тях, често искат да помогнат на близките си да съхранят достойнството си, а същевременно специалистите трябва да решават проблемите с бюджета, в желанието си да предложат най-високия стандарт на грижи.
 
Компания на Essity
TENA е марка на Essity, водеща световна компания за хигиена и здраве, която предлага продукти за лична хигиена и продукти от тъкани в около 100 държави. Essity се счита за еталон за устойчивост и е обявена за една от най-етичните компании в света.